ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ-SEKO

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ VASCHIERI

Η Vaschieri SRL είναι μια ιταλική βιομηχανία που ειδικεύεται στην παραγωγή κτηνοτροφικών μηχανών. Ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ​​εταιρεία έχει γίνει ένα γνωστό και σεβαστό όνομα στον κλάδο, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας, καινοτόμα προϊόντα της. Η σειρά προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει μια σειρά συστημάτων τροφοδοσίας και πόσης, καθώς και αυτοματοποιημένα συστήματα διαχείρισης του ζωικού κεφαλαίου.

 

Τα συστήματα τροφοδοσίας της εταιρείας έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν ότι τα ζώα λαμβάνουν τη σωστή ποσότητα τροφής τη σωστή στιγμή, ενώ τα συστήματα πόσης είναι κατασκευασμένα για να παρέχουν φρέσκο, καθαρό νερό στα ζώα ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, τα αυτοματοποιημένα συστήματά τους έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη διαδικασία φροντίδας των ζώων ευκολότερη και πιο αποτελεσματική, επιτρέποντας στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους να επικεντρωθούν σε άλλες πτυχές των δραστηριοτήτων τους. Η ομάδα μηχανικών και τεχνικών της εταιρείας ερευνά και αναπτύσσει συνεχώς νέες λύσεις για να καλύψει τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες του κλάδου.

 

Η Vaschieri SRL παρέχει στους πελάτες κορυφαίο εξοπλισμό που έχει κατασκευαστεί για να διαρκεί. Η δέσμευσή τους στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών τους έχει κάνει ηγέτη στη βιομηχανία κτηνοτροφικών μηχανών και αξιόπιστο συνεργάτη για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ακολουθηστε τη σελιδα μασ στο facebook

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΕ