Το Email σας: Έχετε το προνόμιο να ενημερώνεστε για τα καινούργια προιόντα που έρχονται στο κατάστημά μας, για αποτελέσματα αγώνων κ.λ.π.
 
 
 
 
 
 
Η εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΟΥ Α.Ε. Δραστηριοποιείται πάνω από 25 χρόνια στον τομέα των κτηνοτροφικών μηχανημάτων και ειδικότερα στους ενσιρωδιανομείς, χορτοκοπτικά, χορτοδετικές πρέσες, σιροκοπτικά, κοπροδιανομείς, βυτία λυμάτων, φορτωτές, τηλεσκοπικά μηχανήματα ανύψωσης κ.τ.λ. Εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και αντιπροσωπεύει σε πανελλαδικό επίπεδο τις καλύτερες εταιρείες στο είδος τους όπως: KRONE Γερμανίας, JG-STOLL Δανίας, LUCLAR Ιταλίας, SAMPIERANA Ιταλίας, VAIA Ιταλίας κ.τ.λ.
Η ΚΥΡΙΑΚΟΥ Α.Ε. είναι πάντα δίπλα στον Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφο, προμηθεύοντάς τον με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ανάλογα με τις ανάγκες του. Συμβάλλει έτσι στην διευκόλυνση και στην αύξηση της απόδοσης της εργασίας του καθώς ο σκοπός της εταιρείας είναι η συνεχής στήριξη πριν αλλά και μετά την πώληση. Επισκεφτείτε μας και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά ένα δείγμα από τα μοντέλα των μηχανημάτων μας. Σας περιμένουμε!